Wednesday, October 07, 2009

Misèria i espanyolització socialista.

Que des que manen els sociates, control.len de forma implacable els mitjans de comunicació i a sobre els espanyolitzen no és cap secret.

Sobre el control dels sociates als mitjans de comunicació, el darrer exemple el tenim amb aquell tal "Fuentes" al matí de Catalunya Ràdio, exercint de sicari del PSOE en la "entrevista" llastimosa que va fer a l'Àngel Colom, donant com a veritats absolutes les porqueries escampades pel periódico.

No sé si en Colom és culpable o no, però no és admissible que a la que abans era la Ràdio Nacional de Catalunya hi hagi individus com en Fuentes, a sou del PSOE que tracti els entrevistats d'aquella manera tan prepotent, xulesca, al més pur estil quinqui sociata xarnego del Baix Llobregat.

En podeu llegir més en aquest article d'en Victor Alexandre.

Un altre exemple de les misèries socialistes, les tenim en l'espanyolització brutal de TV3, en un informe del grup Ramon Barnils on s'afirma que el marc de referència és bàsicament l'estat espanyol, i que Catalunya i les terres de parla Catalana queden en segon terme. En podeu llegir l'article corresponent aquí.

Tenim també el cas dels informes inútils del tripartit: resulta que en situació d'una crisi econòmica estructural molt greu es gasten els diners en informes inútils (un 16% segons el mateix govern), i a més no els volen fer públics.

I finalment per acabar, tenim els titulars a pàgina sencera d'aquells tan espectaculars fabricats pel panflet del PSOE (anomenat periódico de cataluña), treient els casos de corrupció del PP, just en el moment en que ZP probablement no els volen ni els que els van votar (ja els hi està bé).

Tinc la sensació que vivim en una dictadura virtual del PSOE, que control.la gairebé tots els mitjans de comunicació, i això ens farà molt difícil desfernos-en.

O ens desfem del tripartit, des d'avui encapçalat per Montilla i Puigcercós, o aquesta gentussa ens portarà a la ruina més absoluta.

1 Comments:

Blogger Vota Reagrupament said...

Cap a Reagrupament, doncs!

1:44 PM  

Post a Comment

<< Home