Tuesday, July 21, 2009

La presa de pèl del finançament.

Fa poc més d'una setmana, els del tripartit es van vendre per enèsima vegada al Zapatero i a la seva voluntat.
Fa poc més d'una setmana, els traïdors botifler, sociates de segona, i ressentits anticonvergents d'esquerra van parar el cul per rebre el membre de ZP.
Fa poc més d'una setmana, aquells que havien bramat tan violentament contra en Mas, van pactar un sistema de finançament molt inferior.
Fa més d'una setmana que hem de suportar una campanya de propaganda protripartita gairebé insuportable, pròpia de les dictadures comunistes, que de fet és aproximadament al què estem sotmesos.
Però com que no soc imbècil ni analfabet funcional com la majoria dels votants del tripartit, jo dic que no a aquest sistema de finançament, per vàries raons:
- Primer de tot, la proposta de finançament no diu ni una sola xifra, ni la ministra ho sap.
- No respecta el principi d'ordinalitat establert en l'estatut. Si Catalunya és la 3era "comunitat" (per mi nació) en PIB a l'estat espanyol, no garanteix per res, que quedi en aquesta posició després de pagar impostos i rebre inversions de l'estat.
- No tan sols no quedem en la posició que ens torcaria, si no que a més a més, si descomptem els diners per les competències pròpies de Catalunya, quedem per sota de la mitjana.
- La proposta s'endarrereix un any, no diu res del 2008, que és quan Catalunya hauria d'haver començat a rebre diners, i s'endarrereix l'aplicació plena fins el 2012, un any més del previst per l'estatut.
- No inclou paràmetres que anomenava l'estatut, com per exemple diners extra per la gran quantitat d'immigració que patim, de la gent en risc d'exclusió social, o del cost de vida més elevat.
- Estic en contra, perquè l'únic objectiu d'aquest finançament és prolongar el moribund tripartit que a hores d'ara ningú vol, excepte els de les sectes que el formen.
Costa molt de trobar veus contràries al finançament, perquè el règim tripartit ens silencia. 
Només n'he pogut escoltar a RAC1 (escolteu aquest podcast), i a VilawebTV amb les veus crítiques del finançament 1, 2 3 i 4).
No deixeu manipular-vos per la misèria socialista, aixequem el cap, i diguem d'una vegada que n'estem fins als collons del tripartit i les seves preses de pèl.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home