Monday, June 30, 2008

espanya ens remata.

Catalunya està en un estat de decadència total. El govern és més socialista que mai, sobretot després que el sector socialista guanyés a esquerra (Puigcercós ja ha parlat algun cop del tripartit 3). Per tan, el govern tripartit és ara més fort que mai, i el PSOE té més poder que mai a Catalunya. Potser per això ja s’han carregat la poca crosta nacionalista que quedava als mitjans de comunicació públics, i en Bassas haurà de plegar. Estic segur que hi posaran algun sociata al seu lloc, no fos cas que la gent pogués arribar a pensar algun dia que Catalunya és una nació. Sens dubte, els socialistes són els pitjors enemics de la democràcia i de la llibertat d’expressió, i la gent encara els vota pensant que són millors que el pp... hi ha molt d’ignorant a Catalunya!
A més a més, darrerament estem veient una sèrie d’ofensives en contra de la identitat nacional catalana des de tots els àmbits. Fa pocs dies, es va publicar un “manifiesto”, que reclama la presència de l’espanyol a tot arreu, com si l’espanyol no fos present en tots els àmbits a Catalunya. El van signar els individus espanyolistes de sempre: el tal Savater, la Díez, el Boadella. Però és que fins i tot una televisió (Telesinco), l’ha firmat!
La culminació de tota aquesta agressió mediàtica anticatalana va ésser ahir, amb “el partido de la selecsión española”. Els no nacionalistes espanyols no van parar de parlar de la seva “selección” el tot el dia, i fins i tot després que finalment acabés guanyant, van sortir al carrer una colla d’analfabets funcionals celebrant el títol d’aquesta selecció estrangera. Els mateixos que quan van a votar voten el ZP o el Rajoy.
Per mi això és un intent de genocidi cultural: volen acabar ràpid amb la llengua i cultura catalanes, volen culminar el somni de franco: una Catalunya ben espanyola en tots els sentits, i ho volen fer amb la col.laboració de totes les esquerres pijoprogres i la dreta espanyola cavernària que sempre han promogut la immigració massiva i descontrol.lada per dissoldre’ns nacionalment.
El més trist és que ho estan apunt d’aconseguir, el tripartit 2 està fent molt bé la seva feina, i els efectes ahir van ésser ben evidents, però encara no han culminat el procés, i espero que fotem un cop de puny a la taula i diguem prou, prou d’espanyolisme, prou d’aniquilació cultural, prou d’immigració, prou de tripartit, prou de socialisme!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home