Sunday, February 24, 2008

El pocapena del Ridao.


Si hagués de triar un dels individus que més em repugnen, i més fàstic em produeixen de tota la política catalana, crec que seria Ridao, superant fins i tot el patètic Zaragoza.
Aquest pobre home, en la darrera sessió de control al govern, en comptes de fer una pregunta al president de la Generalitat es va dedicar a increpar i a intentar agredir el cap de la oposició, i representant del grup més nombrós del parlament, traient uns papers de l’any 2003 amb una frase treta de context.
Em pregunto quan aquests pocapenes d’esquerra deixaran de fer d’oposició a la oposició i començaran a fer res de bo. Després de 4 anys de tripartit, es veu que han assumit les formes i les maneres del PSOE, i ara ens manen una colla d’arreplegats representatius de la xusma del Baix Llobregat.
Realment va quedar clar que Ridao només es mou per l’odi a Convergència, i que mai de la vida pactarà res amb convergència. De fet ho podeu llegir en aquest article. De fet jo ja ho trobo bé, perquè així es visualitzarà que esquerra no és més que una marca blanca del PSOE, el mateix partit, amb una marca diferent per tal que els votin 4 ignorants i pocapenes.
L’actitud d’aquest individu només es pot qualificar de repugnant i execrable, i espero que Convergència no pacti res de res amb aquesta xusma socialista d’esquerra.

4 Comments:

Blogger Krupp said...

Molt me temo que en lo teu llenguatge fas tenir vergonya als del teu propi partit. Si a Convergència són tots com tú, jo millor emigro a Corea del Nord. O encara millor, a Espanya.

2:13 PM  
Blogger kanopus06 said...

Segur que a espanya t'hi trobaries com a casa, per això defenses "els teus", els "d'esquerres".

3:02 AM  
Blogger Krupp said...

Tant alterat com sembles, potser ets tú que no estàs bé a Catalunya. Què potser ets un new-born català? què ets txarneguet? sudaquilla, potser?

10:59 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Servidor, I hope you enjoy. The address is http://servidor-brasil.blogspot.com. A hug.

10:36 PM  

Post a Comment

<< Home