Monday, July 02, 2007

La operació Carretero

Aquests sociates de segona anomenats "esquerra", ja no saben què inventar-se per "quedar bé". El darrer invent és això del reagrupament aquest d'un tal "Carretero", que diu que s'ha de recuperar l'eix nacional. Quins pebrots! Un individu que va participar en el primer govern "d'esquerres" ara parlar de l'eix nacional? Un individu amb un cognom tan "mestís" és capaç de parlar de colonització de Catalunya? Ens prenen per imbècils? Es creuen que tots els catalans som tan burros de pensar que esquerra és alguna cosa més que la submarca del PSOE?
Potser els votants ignorants d'esquerra s'ho poden creure però els que no som imbècils ni som d'esquerres els veiem veure d'una hora lluny. Els cognoms tiren molt, i Carretero igual que Carod és un xarnego i prefereix Montilla de president. Tot plegat una bona operació de neteja de cara a la galeria sense cap mena de credibilitat.
Que volen recuperar le credibilitat? Que deixin de donar suport incondicional al PSOE a tot arreu... ai, em sembla que això no passarà mai!

4 Comments:

Blogger Dessmond said...

Crec que el que dius -i de raó no te'n falta- es pot argumentar sense fer esment als cognoms, perquè és un argument fluix i desafortunat. Més que res perquè els dones corda per justificar un tripartit. Es va dir que es feia com a reacció als 23 anys de CiU on només s'havia governat pels catalans amb cognoms catalans. I això simplement és una miserable mentida.
Amb les coses serioses no s'hi juga. I aquesta n'és molt de seriosa.
Carregat a ERC, però fes-ho amb més intel·ligència de la que gasten ells. Motius en donen per parar un tren.

4:06 AM  
Blogger kanopus06 said...

Dessmond, respecto la teva opinió, però deixa'm explicar el perquè he esmentat el tema de cognoms.
Recordo que en el debat previ a les eleccions catalanes, en Mas va dir que el fet que un que vingués de fora amb cognoms castellans no fos impediment perquè es presentés com a candidat a la presidència a la Generalitat era un èxit en part de Convergència.
De seguida va saltar el Carod amb una cara d'odi profund i infinit envers Mas dient-li "està dient que un que ve de fora no pot ser president de la Generalitat per raó de cognoms?".
De debò, la cara de Carod en aquells moments era d'odi envers Mas, i em vaig adonar que investiria Montilla si tenia els vots necessaris tal com va passar finalment.
Bé, espero que ara entenguis millor el què volia dir.

4:33 AM  
Blogger yanmaneee said...

kobe byrant shoes
kd 11
nike shoes
kobe shoes
air jordans
air jordan
harden shoes
nike air max 270
adidas tubular
offwhite

7:01 AM  
Blogger yanmaneee said...

goyard handbags
golden goose sneakers
golden goose
moncler
moncler outlet
golden goose
golden goose
supreme outlet
supreme clothing
golden goose outlet

12:46 PM  

Post a Comment

<< Home