Monday, May 14, 2007

Catalunya musulmana

Que cada cop hi ha més moros a Catalunya és una evidència, només cal passejar pel carrer per veure la invasió brutal i totalment descontrolada que aquesta gentussa ha provocat per rematar la feina que havia començat Franco: la destrucció de la nació Catalana.
Però a més a més, la meitat d'aquests moros tenen simpaties amb alqaeda, i s'ha descobert que molts dels terroristes suicides provenen de Catalunya
I això és una evidència, una evidència que constaten els cossos policials, i algun mitjà de comunicació.
Però la porqueria de la xusma esquerranosa que ens governa no en vol ni sentir a parlar, els seus mitjans "públics" ho amaguen, aquesta colla de filomusulmans et tracten gairebé de nazi si dius que aquesta xusma, aquesta escòria que ens ha envaït en el fons són porqueria humana proislamista, i que matarien per el seu deu.
I només cal veure els pocavergonyes socialistes de l'Iceta o el Carod per veure l'odi profund que tenen a Convergència i a Artur Mas per adonar-se que en el fons són també una xusma filoislamista que fot fàstic.
Però el meu odi envers les esquerres cada cop creix més, i per això aniré a votar per fotre fora a la xusma esquerranosa del govern municipal, abans no sigui massa tard, abans ens convertim en una regió islàmica.
Fora la xusma esquerranosa! Fora la xusma de sos racisme!

3 Comments:

Blogger Tinet said...

Si et diuen nazi és perquè ho ets, tros de feixista impresentable. En la tradició del catalanisme, la teva visió parcial i ufoscada és un residu. Fóra bo que acabéssis de fer el pas i votéssis els partits espanyolistes, els únics que professen aquesta ideologia funesta. Vinga va, només es tracta d'adoptar la retòrica de la "Reconquista" i, això sí, escriure en castellà. Em sembla que te'n sortiries prou bé.

4:28 AM  
Blogger kanopus06 said...

I tu ets un tros d'imbècil, però que tòpics sou els progres, jo soc Català, i soc nacionalista i soc independentista.
I jo sempre parlo Català, fins i tot amb els moros, negres i sudaques.
Vosaltres amb el vostre pijoprogressisme acabareu convertint Catalunya en un cau d'islamistes radicals que al final ens imposaran la llei islàmica. Em foteu fàstic, sou una colla de Catalans renegats, us odio profundament.

9:25 AM  
Blogger yanmaneee said...

lebron 16
curry 6
nike air max
nike air max 270
yeezy shoes
michael kors outlet
supreme hoodie
cheap jordans
curry 6 shoes
christian louboutin outlet

7:02 AM  

Post a Comment

<< Home