Thursday, January 04, 2007

esquerra odia a convergència

Jo ja fa temps que ho dic, i ja m'ho suposava, però el pocavergonya sociata del Ridao, finalment ha tingut els pebrots de dir-ho en públic. Ha dit en una entrevista a vilaweb que "La motxilla de ressentiment és molt pesada, té molts quilos".
En resum, aquest sociata ens odia, ens odia profundament, i se'ls en refot el país, la raó principal per la qual han posat el xarnego ignorant de president és perquè els esquerranosos de merda odien a convergència.
Llàstima que aquests covards botiflers espanyolistes no tinguessin la decència de dir-ho ABANS de les eleccions, llàstima que no tinguessin pebrots de dir que són una colla de socialistes botiflers que només esperen menjar la merda i llepar el cul al PSOE.
Si el fàstic que em feia abans aquest partit era profund, ara encara és més gran.
El PSOE ho ha fet molt bé finançament aquesta branca anomenada esquerra per assegurar-se el govern a Catalunya.
Quin no vegi, o sàpiga això és ben burru, i evidentment a partir d'ara espero que Convergència mai pacti amb aquesta colla de xixarel.los idiotes d'esquerra.
Que els donin pel cul moltes vegades els socialistes, els ho desitjo de tot cor.

10 Comments:

Blogger Dessmond said...

T'ho hauries de pendre amb més filosofia.
Aquests d'Esquerra s'han superat. I espera't les que encara haurem d'aguantar!

12:55 PM  
Blogger Uribetty said...

Espero no rebre insults, però també cal recordar que CiU ha fet poc per el país.
Esperes que CiU no pacti amb ERC, aleshores sí que l'autodeterminació la podem oblidar tant si som de CiU o ERC.

1:36 PM  
Blogger Dessmond said...

uribetty,
Jo recordo que CiU si alguna cosa ha fet és molt per aquest país. Això no vol dir que tot el que ha fet sigui collonut, ni debon tros. Però ha fet i molt.
L'autodeterminació, amb aquesta ERC jo la veig una mica llunyana. I no solament l'autodeterminació. El dia dia el veig molt cardat. Ara, CiU i ERC s'ha d'entendre o no farem res de bo, cadascú tirant pel seu vent.

7:25 AM  
Blogger Uribetty said...

Dessmond en això estic totalment d'acord ERC i CiU s'han d'entendre per assolir l'autodeterminació ( el que volen els dos ) però després de 23 anys de Pojulisme, les polítiques socials no han estat totalment satisfactòries. CiU ha fet molt perquè ha estat en el poder durant molts anys, només faltaria que hagués fet poc.
Salutacions.

3:26 PM  
Blogger kanopus06 said...

Admiro el seny que demostren els lectors i comentaristes d'aquest post. Però jo no puc, és superior a mi, el meu estómac no dóna per tant.
Però en una cosa teniu raó, aquesta legislatura serà molt llarga, i els esquerranosos hauran de suportar moltíssimes humiliacions.

5:42 AM  
Blogger 0 said...

Hola

No sigueu tan cínics si us plau, com us atreviu a dir que CiU vol l'autodeterminació quan el Duran i Lleida vol entrar al govern de Madrid peti qui peti?

Com es que amb 23 anys no heu proposat un referèndum d'autodeterminació?

No us ho prengueu malament, però sincerament no se com ho veieu. Jo veig complicat perquè no hi ha la majoria de gent que vulgui la independència.

Sortiu al carrer i ja veureu si el què dic es cert o no. A veure ¿Quantes samarretes de la selecció catalana veieu?

2:17 AM  
Blogger kanopus06 said...

els que no heu de ser cínics sou els esquerranosos, admeteu d'una vegada que sou la branca juvenil del PSOE a Catalunya i feu llistes conjuntes.
Foteu pena.

2:54 AM  
Blogger 0 said...

Hola Kanopus06

Abans de respondre pren una til·la perquè el teu odi t'ha segat tant que creus que qui respon diferent a tu es un "esquerranós".

Llegeix-te les opinions que altres catalans t'han escrit i pregunta't perquè pensen així.

Per la forma de respondre fas pinta de ser algú que no te ni idea de història i que només coneix la historia més recent. Espero estar equivocat, encara que depén del que responguis (segurament amb insult) confirmarà el meu temor.

1:49 AM  
Blogger kanopus06 said...

"ràimon":
El meu odi que dius tu, és directament propocional al que teniu vosaltres a Convergència. Només així es pot explicar el fet que us estimeu més aquell individu sense estudis, sense coneixement de la llengua pròpia i espanyolista que en Mas.
Jo, espero que Convergència no pacti mai res amb vosaltres, perquè sou una colla de catalans renegats, que aneu d'independentistes però en realitat sou uns regionalistes d'esquerres: la branca juvenil del PSOE a Catalunya. (juvenil en el sentit de poc desenvolupament mental).

4:39 AM  
Blogger 0 said...

Hola Kanopus06

Era previsible la teva resposta, i com sempre acusant d'esquerrosos als qui no pensen com tu. A veure, que cara tens si et dic que soc del PP català? A veure, que diràs, foll.

El que diràs es el que el teu líder Artur Mas va fer a Josep Piqué: Demanar perdó per la comèdia que havia fet.

En fi, sort que teniu a UDC i tinc més confiança de que CiU torni pel camí del seny a través d'en Duran i Lleida.

PD: Pren til·la home que les coses en aquesta vida no s'han de prendre d'aquesta manera.

4:50 AM  

Post a Comment

<< Home