Friday, November 24, 2006

La traïció s'ha consumat

Ara, ja ens mana el PSOE, ja som espanyols, ja som una regió socialista espanyola. El nostre president és un espanyol, d'orígen i de pensament, el primer espanyol que va parlar de retallar l'estatut el dia següent d'ésser aprovat, l'espanyol que va votar que Català i Valencià eren llengües diferents, el que va votar en contra del traspàs de l'aeroport, que va dir que Catalunya no tenia drets històrics, etc, etc.
Aquest és el nostre president, un pobre home que no coneix la llengua pròpia del país, la parla d'una forma gairebé insultant, trepitjant-la i menystenint-la... ara que de fet, no en sap de parlar, amb aquelles pauses inacabables, la mala pronunciació, la feblesa de les idees, la incapacitat d'expressar-se sense llegir el guió que li preparen.
I ja ens podem oblidar de moltes coses: ens podem oblidar de ser una nació, doncs hem de ser una regió espanyola multicultural. Ens podem oblidar d'avançar nacionalment, donsc ja n'hi ha prou amb l'estatut actual. Ens podem oblidar d'actuar com una nació, doncs el president actua com el d'una diputació provincial o d'una regió socialista qualsevol. De passada també ens podem anar acostumant al bilingüisme, perquè ja se sap, les esquerres troben això del Català una cosa provinciana i de dretes, i ens hem "d'obrir al món".
I això perquè uns que es deien independentistes s'han convertit en la submarca del PSOE a Catalunya, sens dubte una operació molt ben pensada per aquest partit, per tal de "normalitzar" el mapa polític i convertir Catalunya en una regió espanyola com qualsevol altra.
De veritat, que ni Franco s'hagués imaginat que aquells que es diuen independentistes arribarien a destruir la identitat nacional Catalana per poder menjar calent durant uns quants anys de la forma que ho han fet.
Gràcies esquerra, sou la pitjor xusma sociata que ha empestat la terra catalana durant molts anys, gràcies a vosaltres les tropes de Franco finalment han vençut Catalunya.
Mireu els traïdors botiflers socialistes en primer terme amb el xarnego ignorant de president, i els gossos famèlics traïdors en darrer terme:

7 Comments:

Blogger Siso said...

Així m'agrada, aquest blog demostra la manera dels convergents per fer amics! preparant el seu camí de retorn al govern!!! hehe.

Pobres nois, amb aquestes ganes de fer un vosaltres contra tots no governareu mai més.

7:52 PM  
Blogger kanopus06 said...

No teniu vergonya, com tens pebrots de dir-te independentista i amb el teu vot investir Montilla?
Sou uns sociates de segona, encara més hooligans i més anticonvergents que els propis sociates.

2:30 AM  
Blogger Siso said...

Què li passa a en Montilla que no pugui ser president? És un xarnegot i per això no ho pot ser? No sap dir les esses sonores?

No es tracta de triar només un president, sinó de pactar un govern amb un o altre partit, i en relació a l'autogovern, CIU i PSC volen el mateix, autonomia de Catalunya concretada en desenvolupar l'estatut.

Em dic independentista i amb molta honra perquè amb el meu vot he ajudat a l'únic partit que defensa aquest ideal a tenir més poder al govern de la generalitat. Ha hagut de pactar amb el PSC i no m'agrada, però pactar amb CIU oferia els mateixos horitzons nacionals.

Apa, salut.¡, et cedeixo el torn perquè ens tornis a insultar.

3:57 AM  
Blogger kanopus06 said...

Quin riure que feu, per no dir llàstima, pena o fàstic.
El vostre amo us ha fet hissar la bandera espanyola, el poder real que teniu al nou govern es veu reflexat en aquest fet.
Sou una crossa o submarca socialista i ningú es creu el vostre independentisme de cap de setmana a hores d'ara.

3:05 AM  
Blogger Siso said...

Au, au, no em vinguis amb tonteries... els de CIU no les treieu ni un dia les banderes espanyoles.

10:59 AM  
Blogger pompe1 said...

El capdevila aquest voleu dir q no està malament del cap? Pq hi ha coses q no es poden defensar.

2:47 PM  
Blogger yanmaneee said...

reebok outlet
off white clothing
curry 6
michael kors outlet
timberlands
nike huarache
longchamp handbags
curry 5
yeezy boost
hermes belts for men

7:01 AM  

Post a Comment

<< Home