Wednesday, November 08, 2006

Com ens estimen els esquerranosos

Ara resulta que el Ridao, té els pebrots de dir que som uns traïdors... el pocavergonya socialista aquest, té els collons de dir-nos traïdors, quan ells han fotut el xarnego ignorant de president.
Amb aquesta xusma socialista mai més res. El dia que ens necessitin per alguna cosa una bona butifarra els hi fotrem.

6 Comments:

Blogger Un indígena said...

Efectivament, CiU tindrà sempre penjada l'etiqueta de traïdors botiflers que van pactar amb el PP, etc, etc. I Esquerra va pel món amb el rotllo de les mans netes i de ser els veritables nacionalistes. Que jo sàpiga, CiU no va posar mai la Generalitat en mans d'un partit d'obediència espanyola i amb un president que no sap ni parlar català. Això romandrà per sempre al currículum d'ERC.

9:27 AM  
Blogger kanopus06 said...

Totalment d'acord amb tu, "indígena", tot i que trobo que ets força suau amb les teves afirmacions.
Jo ja n'estic tan fins als pebrots del poder absolut socialista a tot arreu que ja em surten paraules una mica més "gruixudes".
Lo d'esquerra no té nom, han posat al capdavant de la Generalitat algú que no sap parlar la llengua pròpia del país, que va votar que el Català i el Valencià com a llengües diferents (afavorint-ne per tan la seva destrucció), que va votar en contra del traspàs de l'aeroport, que quan va guanyar ZP cridava "viva españa!"... i al final els traïdors som nosaltres.
En aquests moments sento un odi profund a esquerra i a tots els seus hooligans, tot i que conec algun cas d'alguna persona d'esquerra que està descontent i que tornarà el carnet de militant i tot.
Avui en dia, em sento com un indígena, com un indi en una reserva, i els d'esquerra, amb la seva traïció només han fet que afavorir aquest procés de descatalanització i colonització a tots nivells de Catalunya.
Bont vent i ben lluny aquesta colla de botilfers.

2:00 PM  
Blogger kanopus06 said...

Totalment d'acord amb tu, signiferii, i alerta, que jo ja he rebut certes insinuacions i/o intimidacions per part d'un socialista.
Aquesta gent actua com els franquistes, en contra de la llibertat d'expressió, però NO ENS FARAN CALLAR.

5:22 AM  
Blogger Serfont Alafosca said...

No puc més que reafirmar el que heu dit. Realment el que ha fet ERC no te nom. Traïdor és una definició massa feble pel que han fet.

1:04 PM  
Blogger Imaginant i creant said...

Perdoneu, però tots són iguals, tant de dretes com d'esquerres, tots van a per el mateix!
A les pròximes, a votar el PACMA que almenys els animals en surtiran beneficiats.
Visca al Partit Antitaurí i en Contra del Maltractament Animal!

3:26 PM  
Blogger RUFUS said...

Ridau, brillant com sempre.

és un crack, les veritats a la cara.

CyU es la nova versio de la Lliga regionalista.

2:44 PM  

Post a Comment

<< Home