Saturday, October 21, 2006

ahir ho vaig veure ben clar: Mas ha de ser president.

Montilla amb aquell nivell tan pèssim de Català, ple de barbarismes i sense capacitat de dir més enllà de lo què tenia al guió, Saura, essent més socialista que el Montilla, i veient com Carod perdia els papers quan en Mas li preguntava si investiria Montilla encara que perdés les eleccions.
Va contestar Carod, que un que fos xarnego tenia dret a ser president de la Generalitat, i ho va fer visiblement enfadat i amb un odi profund envers Mas als ulls. És evident que si depen de Carod, Montilla serà president.
I al final, tots 4 contra Mas, tots intentant evitar que governi Mas.
Ara, tenim la oportunitat de que s'enduguin una petita sorpresa l'1 de novembre. Jo votaré en Mas, perquè no vull Montilla president. Catalunya no pot dependre d'aquest pobre home.

3 Comments:

Blogger Maria Elena said...

Es una decisió totalment legitima, però et recordo que ha estat el partit d'aquest "pobre home" el que, estant a la Generalitat ha fet més coses pels municipis (et puc posar molts exemples del meu).

Una abraçada,
Laure

2:11 PM  
Blogger Ramon Bassas said...

Caram, caram... ara hi ha arguments d'aquests per votar, que si no parles bé i tal. No és prou pur, oi, Montilla? D'aquestes anem?

2:15 PM  
Blogger kanopus06 said...

mira, el jose luís com a mínim és menys hipòcrita que aquests 2 sociates que han escrit abans i que fan veure que són catalanistes però que en el fons només volen espanyolitzar més Catalunya a base de la seva dissolució amb immigració massiva, restringir la llibertat d'expressió i convertir-nos en una província del Marroc.
Per cert sociates, què coi hi fa el ZP a la campanya electoral? Tan futut ho veieu pel pobre home que no sap parlar Català?

4:09 AM  

Post a Comment

<< Home