Thursday, March 09, 2006

que n'arriben a ser d'hipòcrites els d'erc

Defensant la nació a l'articulat, quan abans de l'acord Mas-ZP defensaven el terme de comunitat nacional. És realment penós.
Però bé, sens dubte a Catalunya demanaran el sí crític o com a molt una abstenció, el Maragall ja els ha dit que si no fan això, se'n van fora del govern.
És evident que la única cosa que mou actualment als membres d'aquest partit és la destrucció de CiU, i la preservació al poder del PSOE-psc. I parlant d'aquests darrers, és molt curiosa la mania persecutòria que pateixen els d'erc per criticar compulsivament a CiU, mentre no fan ni una sola crítica al PSOE-psc, encara que voti a Madrid el contrari que el què va votar aquí, en contra de la unitat de la llengua, i en contra de cedir competències d'aeroports, per exemple.
És clar, que això de governar amb els socialistes possiblement els hagi tornat com ells: mentiders, hipòcrites, difamadors, i falsos.

2 Comments:

Blogger RUFUS said...

M’agrada molt el teu estil humorístic. Dir que els d’Esquerra son uns mentiders, hipòcrites, difamadors i falsos és molt graciós des d’un blog de nom filoconvergent.
Ha ha ha ha... m’encanta el caxondeo mental. Sento molt que et fessin fora de la menjadora i tal però la vida és així. Per cert al blog d’ERC critiquen precisament al PSC en l’últim article. Però per a mi la culpa es dels regionalistes de CyU, que els del PSC ja sabem que no son de fiar però eren un mal necessari per fer fora els pijos de dretes de la Generalitat.
Total, entre federalistes i regionalistes tots sou igual d’espanyols. Vinga, a cuidar la bilis i em fa gràcia haver descobert el meu arxi-enemic natural a la xarxa.

10:40 PM  
Blogger kanopus06 said...

Me n'alegro que et provoqui certa gràcia el meu bloc, tu em provoques un tip de riure, dient que els d'erc critiqueu al psc.
Què voleu criticar si us poden fotre fora del govern quan vulguin?
Per cert maco, jo soc simpatitzant de CiU (això de CyU no sé quin partit és), però ni soc pijo, ni estic forrat: soc un treballador que no pot suportar la hipocresia de les esquerres.
M'hagués fet gràcia si el ZP us hagués preferit a vosaltres per pactar l'estatut ara estarieu dient sí a la "comunitat nacional", i al 50% de l'IRPF del Castells tal com vàreu proposar l'any passat.
Per això dic que sou uns HIPÒCRITES, i això no és odi, és una simple constatació de la realitat.

3:41 PM  

Post a Comment

<< Home