Sunday, February 05, 2006

n'estic fart

N'estic fart de la hipocresia de les "esquerres" d'aquest país. N'estic fart de la brutal campanya dels sectaris filosocialistes d'erc en contra dels que no pensem com ells. N'estic fart de la hipocresia infinita de les esquerres que es pensen que són els salvadors de la pàtria en front dels que no som com ells, pressumptes corruptes per sistema.
En el tema de l'estatut, la hipocresia d'erc és infinita: ells fa poc més d'un any varen proposar un sistema de finançament molt semblant al que ha acordat Mas i ZP, i els semblava bo, i que és clar, com que tenien la força que tenien ja no podien demanar més. En canvi ara com que s'ha vist que ells no pinten res a l'hora de la veritat, els ha agafat un atac de banyes i llencen tota la merda que poden contra CiU. Curiosament, no critiquen en absolut a ICV i al PSC, els quals també estan d'acord amb CiU que l'estatut és bo: el sectarisme d'erc és extrem.
Només cal escoltar alguns dels seus dirigents, com ara el Vendrell o l'Huguet, per adonar-se que tenen un odi profund envers CiU, i que és impossible que mai arribin a cap acord amb els que no són d'esquerres.
Tothom sap que erc acabarà dient que si, de mala gana, emprenyats, però ho faran, i aleshores serà el moment de recordar a tots aquests sectaris esquerranosos les seves paraules. No crec que sigui possible una col.laboració entre CiU i erc en una generació, i això no fa més que beneficiar al psoE de Catalunya.
Ara que potser, aquest era l'objectiu inicial d'erc: fer que el psoE de Catalunya fos el partit central, i destruïr CiU.