Wednesday, February 22, 2006

manifestacions i manipulacions.

En teoria la manifestació del dissabte tenia un lema ben acceptable per molta gent "som una nació i tenim el dret a decidir", i de fet veient-la un pensava que s'hi podia haver anat. Però després un cop passada, un es comença a adonar que va ser utilitzat de forma totalment partidista per aquell partit suposadament independentista i no nacionalista que s'anomena erc. Què coi hi feien les banderetes d'erc allà a la manifestació? Què hi feien cartells que deien coses com "cYu traïdors"?
És evident que aquesta manifestació era una forma d'anar en contra del pacte entre Mas i ZP, cagar-se amb CiU i adorar el seu líder espiritual el gran xarnego (Carod dixit).
De fet la idea és bona per part d'erc : volem demostrar que som els salvadors de la pàtria, però no ho fem directament si no a partir d'una plataforma que suposadament no és partidista, però que fa allò que volem. I per cert, els autocars a la mani, qui els pagava?
I parlant de manipulacions, la campanya mediàtica del periódico de cataluña és penosa. Molt nerviosos deuen estar els sociates i les seves crosses d'icv i erc perquè escampin merda de tan poca qualitat, i estic segur que hi haurà uns quants capítols més.
Quina merda de govern, que només sap anar a manis, i buscar tots els racons per empastifar a l'adversari polític, i en canvi és una nul.litat governant.
Per sort, les eleccions es van acostant, i hi ha la oportunitat de fotre'ls a tots a fora.

1 Comments:

Blogger carles said...

Sí senyor. Comparteixo la seva opinió. L' esquerra d' aquest país no és gaire diferent a la de la resta d' Europa: demagògica, hipòcrita, antisemita, intervencionista, etc... i tot sota el paraigues del "progressisme". Una fal.làcia!

El convido a visitar
"El cor de la carxofa"

un blog catalanista, però sobretot de caire liberal que recull articles de premsa interessants...

1:08 AM  

Post a Comment

<< Home