Monday, February 06, 2006

TV3 la seva: la dels filomusulmans

Des que governen les esquerres, gairebé cada dia hem de suportar la manipulació de les notícies, retransmissió d'actes religiosos musulmans, a part d'infinites entrevistes a representants de la religió musulmana a Catalunya.
Però avui veient el programa "La nit al dia", m'he quedat totalment al.lucinat. Hi havia un individu representant del "consell musulmà", que a part de justificar les protestes dels musulmans, ha convocat una manifestació contra interessos danesos presents a la nostra nació.
Fa poc temps també al programa "Els matins de TV3", poc després de la detenció d'integristes musulmans, van convidar a la pressumpta dona d'un d'ells i no sé qui més que defensaven a ultrança la bondat de les persones detingudes.
I com aquests molts més exemples.
Realment és patètica la quantitat de llepades de cul que reben els musulmans per part dels mitjans públics (els oficials del tripartit), i em comença a fer fàstic que m'obliguin a pagar impostos per difondre la cultura i la religió d'aquesta gent que encara viu a l'edat mitjana.
Després segurament encara ens trobarem algun intel.lectual progre que dirà que totes les religions són dolentes. Collons! Jo si se'n riuen dels símbols cristians, no cremo banderes, ni assalto ambaixades ni demano tallar el coll dels infidels!
Quanta hipocresia hi arriba a haver entre les esquerres, però ja se sap, veuen els musulmans com a futurs votants, i la forma de perpetuar-se en el poder.

1 Comments:

Blogger JULI CUÉLLAR said...

Quan els avions de guerra europeus i nordamericans massacrin les ciutats d'Iran...podràs sucar amb sang les teves paraules.
El fanatisme televisat, és el vehicle que fan servir els poderosos per justificar la intervenció militar a l'Orient Mitjà.

Salut!

7:54 AM  

Post a Comment

<< Home