Thursday, February 09, 2006

continua la campanya d'intoxicació del PSOEriódico de cataluÑa

Suposo que els sociates estan nerviosos, també incloc en aquest apartat els palanganeros de ICV. I dic que suposo que estan nerviosos perquè han començat la seva campanya d'intoxicació llençant merda contra CiU.
El cas d'aquests dos partits és especialment patètic. Espero que quan Trias guanyi les municipals investiguin fins al darrer expedient irregular que ha acumulat en aquests anys de govern municipal, i denunciï absolutament tots els casos i els porti al fiscal.
Com sempre, el periódico oficial dels ignorants esquerranosos, i la ràdio i televisió oficials del tripartit no fan que ajudar-se en aquesta tasca de intentar emmerdar als altres, quan són ells mateixos que estan podrits fins al capdamunt de corrupció i merda.
Si els sociates i esquerranosos diversos bramen, aleshores és que anem pel bon camí, i hi ha la possibilitat de fer-los fora del govern.
Ah, per cert, els d'erc, els últims defensors de la pàtria catalana, han presentat una esmena per posar el nom de nació en referència a la Catalana en minúscules, i escriure Nació en referència a Espanya en majúscules. Molt aclaridor, oi?
Ara què diran tots aquests hooligans anticonvergents? Que és el millor que es podia aconseguir?
Sens dubte a poc a poc ens anem acostant al sí de mala gana d'erc a l'estatut. Estaria bé que deixéssin de fer campanya anticiu i de ser tant hipòcrites com els seus bons amics sociates.

1 Comments:

Blogger redacció said...

Almenys posarà que Catalunya és una nació. No com a l'estatut d'en Mas, que és una vergonya.

5:01 PM  

Post a Comment

<< Home