Thursday, May 03, 2007

Te Ube Tré

El títol és irònic, però avui al matí mirant la televisió que representa que hauria de ser catalana em feia tot l'efecte de mirar una televisió que podria ésser de qualsevol regió espanyola. S'han estat tot el matí parlant d'una tal "Isabel Pantoja". Suposo que deu ser un personatge molt important a l'estat espanyol, i de fet, totes les televisions espanyoles en parlaven. Però a Catalunya ?
A mi se me'n refot el què li passi a aquesta senyora. Si amb això no n'hi hagués prou, després una entrevista amb una dona que, ves per on, parlava la llengua espanyola. Davant d'això, val he decidit tancar la televisió, que per mirar televisions espanyoles millor mirar les originals i no una còpia feta en un Català penós (això quan hi és present).
Els sociates i montillistes del tripartit estan duent a terme una gran tasca d'espanyolització subtil, i el què més fàstic em fot són aquests xitxarel.los d'esquerra que continuen donant suport a aquesta puta merda de govern espanyolista. Però algun dia aquests pocapenes socialistes pagaran la seva traïció a Catalunya.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home