Wednesday, July 04, 2007

Les mentides d'esquerra

Que els esquerranosos com a bons aprenents de sociates de segona són uns mentiders compulsius no és cap novetat, però n'han dit 2 amb les que s'han quedat del tot retratats:
Aquell tal Carretero (el xarnego que va tenir els pebrots de parlar de colonialisme), va dir que el tripartit 2 estava pactat abans de les eleccions.
Bé, cap novetat, si ets una mica espavilat i et vas mirar el debat electoral abans de les eleccions Catalanes, ja es veia l'odi profund que tenia el Carod a Mas pel fet de ser un Català amb una formació infinitament superior a la seva. Suposo que només els imbècils que voten esquerra es van creure la fantasmada aquella de la sociovergència i que no farien Montilla president si el tripartit sumava.
Però de totes maneres, per als votants d'esquerra, que en general són més aviat intel.lecutalment curts, hagués estat bé que el Carod els hagués dit :nens, si em voteu a mi, faré president del Montilla perquè és un xarnego com jo, i no puc veure a en Mas perquè és infinitament superior a mi en tots els aspectes. Suposo que a les properes Catalanes ja no enganyaran a ningú, o encara hi haurà algú tan ruc com per creure que esquerra és res diferent del PSOE?
Ah, i una altra mentida és aquella de l'estatut, que Carod deia que "ada toca no", ho deia mentint, perquè a ell i a molts esquerranosos ja els estava bé un estatut molt inferior del que va pactar en Mas. De fet ahir ho va dir, que no entenia com és que esquerra va demanar el no igual que el PP, i que ell no hagués votat que no. És a dir, que després de dir el nom del porc a en Mas i tractar Convergència d'una colla de traïdors, resulta que ell tampoc hi estava tan en desacord. Estic segur que el no va ser per la foto, i que si hi hagués hagut una foto amb Carod, ell hagués demanat el sí.
De totes maneres totes aquestes baralles internes dins d'aquest infrapartit són ben positives, perquè augmenten la divisió interna, i posen aquest infrapartit en una posició cada vegada més feble, fent que potser aquesta coalició de partits perdedors anomenada tripartit no torni a sumar, i finalment tinguem un govern nacionalista a Catalunya.

6 Comments:

Blogger Dessmond said...

Assegurar que en Carretero o en Carod són xarnegos vol dir que desconeixes el significat de la paraula.
Xarnego: Persona de llenguatge castellà resident a Catalunya i no adaptada lingüísticament al nostre país (or.).
Si us plau, fot la canya que et sembli, però amb rigor.

4:11 AM  
Blogger Dessmond said...

Ah, jo tampoc sóc d'esquerres.

4:12 AM  
Blogger kanopus06 said...

dessmond, inicialment i tal com van explicar el meus pares, xarnego era el fill nascut d'una parella on hi havia un català i un castellà, per això em fa especialment gràcia que una persona amb cognoms espanyols parli de colonització de Catalunya quan els seus pares ho devien ser de colons.
Això no treu que hi hagi xarnegos ben respectables (ara em vé al cap el Carles Campuzano), i que siguin nacionalment catalans, i no tinc res en contra d'aquestes persones.
Però jo crec que hem de començar a perdre la por a dir les coses pel seu nom, som un poble massa poruc.

4:18 AM  
Blogger alferza31 said...

Jo tampoc sóc d'ERC, però em sembla que insultar a tots els que no pensen com tú et defineix bastant.

De persones no nascudes a Catalunya n'hi ha de bones, menys bones i dolentes, com a tots els col.lectius, inclòs els que heu nascut a Catalunya i segons tú sou els únics catalans de veritat.

No tenir por no és sinònim de "bona persona".

Per cert, algunes de les entrades del teu blog estan molt ben definides als diccionaris, tant de català com d'altres idiomes. Se'n diu alguna cosa pareguda al fascisme.

10:40 AM  
Blogger raybanoutlet001 said...

christian louboutin sale
coach outlet
adidas nmd
new york knicks jersey
rolex replica
jacksonville jaguars jersey
ralph lauren outlet
green bay packers jerseys
oakley sunglasses
nike factory outlet

7:21 PM  
Blogger yanmaneee said...

lebron 16
curry 6
nike air max
nike air max 270
yeezy shoes
michael kors outlet
supreme hoodie
cheap jordans
curry 6 shoes
christian louboutin outlet

7:02 AM  

Post a Comment

<< Home