Tuesday, December 16, 2008

Misèria socialista

Han passat 2 anys des de la formació del 2on tripartit, i aquesta colla no ha aconseguit absolutament res de positiu per Catalunya. Al contrari, només han aconseguit enfonsar-la més en la misèria socialista, amb una pèrdua contínua de llocs de treball, destrucció dels mitjans de comunicació públics, normatives absurdes que limiten la llibertat individual, i espanyolització de Catalunya a marxes forçades.

El darrer insult és que els diputats del PSOE de la sección nordeste, han votat a favor dels pressupostos de l'estat espanyol, i el tripartit, malgrat tot, continua unit, i això continuarà fins que arribi el final de legislatura, perquè només els uneixen les ànsies de cobrar diners públics i el seu odi profund a Convergència.

Però ja s'ho trobaran, sobretot els traïdors botiflers regionalistes i ressentits anticonvergents d'esquerra, que amb la seva actitud provocaran una pèrdua massiva de vots i impossibilitaran la reedició d'un 3er tripartit.

Perquè a hores d'ara ningú pot dubtar que esquerra és un submarí del PSOE per destruir convergència i assegurar-se la majoria absoluta a Catalunya.

Però els sociates i les seves submarques controlen tots els mitjans de comunicació, i per tan serà molt difícil contrarestar la seva propaganda contínua a favor dels maricons, dels moros, i de tots aquells excepte els que són catalans més o menys normals.

Caldrà lluitar amb totes les forces per destruir el tripartit, i és responsabilitat de tots els que ens sentim catalans de fer-ho, si no, aviat desapareixerà la nostra llengua, la nostra cultura, i s'haurà acomplert el somni de franco a mans del PSOE sección nordeste.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home