Wednesday, February 25, 2009

Més exemples de misèria socialista.

Hi ha una cosa que m'emprenya molt i és que els sociates es pensin que tots els catalans som analfabets funcionals com els seus votants. Exemples d'això darrerament en tenim uns quants:

- Mig any d'incompliment de l'Estatut en matèria de finançament. Fins quan el mentider d'en ZP ens continuarà prenent el pèl? Ara que de fet, ja ho pot fer ja, perquè els analfabets funcionals espanyols que viuen a Catalunya el continuaran votant.
- Demano la il.legalització del PSOE de Catalunya per pressumpta col.laboració amb banda armada, concretament amb Al-Qaeda. Un sociata de Barcelona col.laboraba finançant a aquests terroristes. Aquesta és la xusma que ens han fotut els sociates a Catalunya.
- La pressumpta malversació de fons públics amb informes encarregats a amics i amiguets del tripartit. Gastar-se milers i milers d'euros en collonades com per exemple com col.locar els ambientadors en una exposició.

A vuere si us entereu d'una punyetera vegada que el socialisme del tripartit és corrupció i misèria per a tots els ciutadans de Catalunya (excepte els endollats del tripartit, tal vegada).
Per postres, els d’esquerra afirmen, que el PSOE sempre s’ajunten per donar al sac a Catalunya (això el Puigcercós), o que el PSOE de Catalunya no és catalanista (això el Junqueras). Aleshores, perquè han donat el poder absolut al PSOE? Quina colla d’hipòcrites!!!